השפעת אובדן ובזבוז מזון על הסביבה – חלק ב’

תחום תוכן
ביולוגיה
נושא מרכזי
מערכות אקולוגיות
כיתה
ח
עבר אישור

מטרת הפעילות

הדגמת ההשפעה של האדם על המרכיבים הביוטיים והא-ביוטיים בסביבה והצגה של פתרונות אפשריים להקטנת הנזק הסביבתי.

תקציר

הפעילות מיועדת להעמקת הידע בנושא השפעת אובדן המזון על הסביבה בשילוב תרגול מיומנות הפקת מידע מגרפים והצגת ידע בכרזה.

הפנייה ליחידת הלימוד

 

כיתה: ח’
תחום תוכן: מדעי החיים – ביולוגיה
נושא מרכזי: מערכות אקולוגיות
נושא משנה: מעורבות האדם במרכיבי הסביבה והשלכותיה. השפעת החומרים והשימושים בהם על הפרט, החברה והסביבה.

מיומנויות: הפקת מידע מטקסטים ומגרפים. קריאת תוצאות, הסקת מסקנות מבוססות ומנומקות מהמידע . הכרת המאפיינים של גרף עמודות וגרף עוגה. הצגת ידע בכרזה.

עודכן לאחרונה

10.08.2017

יוצר הפעילות

ציפי היימן, מרכז מורים ארצי למו"ט חט"ב