תחום תוכן: מדעי החיים – ביולוגיה
כתה: ט’
נושא מרכזי: מערכות ותהליכים ביצורים חיים
נושא משנה: בריאות האדם, איכות החיים ודרכים לשמירתם
ציוני דרך: בריאות ותזונה – צריכת תפריט מגוון ומאוזן: התאמת כמויות מרכיבי המזון לנתונים אישיים (גיל, זוויג, פעילות, מבנה גוף).
מיומנויות: ידע, הבנה ,יישום, מידענות: איתור מידע מטקסטים, מטבלאות ומגרפים. ייצוג מידע באופן מילולי ובגרפים. הסקת מסקנות מבוססות ומנומקות מהמידע.
הערה: הפעילות מבוססת על אתר האינטרנט “בריאות ותזונה”: