בפתח הגיליון
דבר המפמ”ר
בילי פרידמן
בחזית המדע
תעשיית המזון והשפעתה על איכות הסביבה
חיים חביב
מזון למחשבה: לעבד או לא לעבד את המזונות של המחר?
אורי לזמס
ציפויים אכילים פעילים ככלי להפחתת איבוד המזון העולמי
יבגניה שביס, ילנה פוברנוב
זיהוי חומרים פונקציונליים בקלחי תירס, פיתוח תהליכי הפקתם ויישומים פוטנציאליים במזון
לואי בשיר, תומר חציר, פולינה ישראלסון, דין שלומי
לאכול בשר ללא ייסורי מצפון
ליאורה ביאלר, יעוץ מדעי: שולמית לבנברג
הקשר שבין הרגלי תזונה, יחסים עם הורים ועם מורים – לבין צריכת אלכוהול ועישון סיגריות בקרב בני נוער בגילים 11 – 16 בישראל
שיר בן יעיש, ריקי טסלר, מונה בועז, יוסי הראל-פיש, ורד קאופמן שריקי
הוראת מדעים
שילוב תחומי דעת בהוראת נושא הסוכרת
בת שחר דורפמן
מיזם SALL – “מעבדות חיות” בנושא מזון
יאיר בן-חורין
משאבי הוראה בנושא מזון ותזונה
יעל שוורץ
משדה ההוראה
קריית שמונה: ממעברת עולים לבירת הפודטק
שינוי הנרטיב העירוני באמצעות שילוב חדשנות גלובלית ולוקלית
מגי מועלם
חדשנות במזון כחקר
רותי אטיאס