קהל היעד: ט’-י’.
מיומנויות: קריאה של טקסטים רלוונטיים, עבודה קבוצתית, חקר רשת, בניית שאלון סקר וביצועו, עיבוד הממצאים והסקת מסקנות, ביצוע ניסוי (אפיית לחמניות), תהליך קבלת החלטות.
במודולה זו תלמידים לומדים להבחין בין סוגי לחמים שונים, וכפועל יוצא מכירים סוגי קמח שונים. לומדים על זרעי החיטה בשלבי עיבוד שונים מחיטה מלאה, מונבטת חלקית, מונבטת ועד זרעי חיטה המכילים עמילן בלבד. ולקינוח מתנסים באפיית לחמניות על בסיס סוגי קמח שונים.
קהל היעד: ט’-י’.
מיומנויות: קריאה של טקסטים רלוונטיים, עבודה קבוצתית, חקר רשת, בניית שאלון סקר וביצועו, עיבוד הממצאים והסקת מסקנות, ביצוע ניסוי (אפיית לחמניות), תהליך קבלת החלטות.