“לחמניות נושמות” היכול להיות?

תחום תוכן
ביולוגיה
נושא מרכזי
מערכות אקולוגיות, מערכות ותהליכים ביצורים חיים
כיתה
ט
פעילות
התנסות
עבר אישור

תקציר

המודולה עוסקת בהכרת מיקרואורגניזמים מקבוצת השמרים (פטריות). התלמיד יבצע מספר פעילויות מגוונות שמטרתן לחקור את השמרים כיצורים חיים בתהליך ההתפחה של בצק. התלמיד יחקור את השפעת תנאי הסביבה השונים על פעילות השמרים, ויתרגל מיומנויות קוגניטיביות וחברתיות.

קהל היעד: ט’-י’.

מיומנויות: ניסוי חקר סביב תהליך ההתפחה של בצק, קריאת טקסטים רלוונטיים.

 

הפניה לפעילות

עודכן לאחרונה

26.11.2017

יוצר הפעילות

אלבז רחל, דוד רויטל, ושוקרון יעקב, PROFILES