קהל היעד: כתה ט’- מדעים, כיתה י’- ביולוגיה.
מיומנויות: הדגמה של הכנת בצק, העלאת שאלות חקר, תכנון וביצוע ניסוי וקבלת החלטות במבחן טעימה של לחם שנאפה.
מבוסס על מודולה שפותחה ע”י: אלבז רחל, דוד רויטל ושוקרון יעקב.
תסיסה היא מילת המפתח כשמדובר בירקות כבושים, הכנת יין, בצק תופח וגבינות. המודולה עוסקת בהכרת מיקרואורגניזמים- שמרים וחיידקים בהקשר של תהליכי התסיסה. התלמיד יחקור את המיקרואורגניזמים כיצורים חיים בהכנת לחם.
קהל היעד: כתה ט’- מדעים, כיתה י’- ביולוגיה.
מיומנויות: הדגמה של הכנת בצק, העלאת שאלות חקר, תכנון וביצוע ניסוי וקבלת החלטות במבחן טעימה של לחם שנאפה.