מיומנויות: קריאת טקסטים רלוונטיים-משימת אוריינות, פעילות חקר במעבדה עם דגש על שאלת החקר וקבלת החלטות.
מבוסס על המודולה מריר, חלב או לבן – מה יותר טעים?
מודולה זו מאפשרת לתלמיד ללמוד על: תהליך הכנת השוקולד המרכיבים הקיימים בשוקולד, ההשלכות של שינויים במרכיבי השוקולד על איכות השוקולד וטעמו. מבחינת המושגים המדעיים, התלמידים יכירו את המושגים קולואיד , תערובות הומוגניות והטרוגניות, הידרופילי והידרופובי, שאלת חקר, משתנה תלוי ובלתי תלוי, תצפיות והליך קבלת החלטות.
מיומנויות: קריאת טקסטים רלוונטיים-משימת אוריינות, פעילות חקר במעבדה עם דגש על שאלת החקר וקבלת החלטות.