בתכנית
09:00 – 09:30 | התכנסות והרשמה
|
09:30 – 9:45 | פתיחה והצגת מטרות היום ד”ר אביבה בריינר, גב’ חני פלג |
9:45- 10:15 | מדיניות למניעת בזבוז מזון בעולם ובישראל להפחתת אובדן ד”ר נעמי בק, עמיתת ממשק החטיבה למחקר, כלכלה ואסטרטגיה משרד החקלאות |
10:15- 10:40 | בזבוז מזון במשקי הבית בישראל אפרת אלימלך, דוקטורנטית, אוניברסיטת חיפה ומומחית בנושא חקר פסולות ואובדן מזון בקרב צרכנים |
10:40- 11:05 | אקטיביסטים סביבתי – “קיימות על קצה המזלג” ד”ר מיכל ביטרמן מנכ”לית, The Natural Step ישראל מעבדת חדשנות וקיימות להפחתת בזבוז מזון בישראל |
11:05- 11:30 | הבנק הלאומי למזון בישראל, גב’ ענת קוליס פרידמן |
11:30- 12:00 | הפסקה וארוחה קלה
|
12:00- 12:45 | הצגת יחידות לימוד באובדן מזון לבית הספר היסודי. ד”ר מירי דרסלר, ליאורה סלע, נגה משען |
12:45- 13:30 | הצגת יחידות לימוד באובדן מזון לחט”ב ד”ר אילנה הופפלד, גב’ ציפי היימן, ד”ר יעל שוורץ |
13:30- 14:30 | סיכומו של יום: תובנות ומסקנות, והשתמעות להטמעה |