פורום מנהיגות חינוכית מובילה במדע וטכנולוגיה לבית הספר היסודי – 8.12.16

בתכנית

09:00 – 09:30 התכנסות והרשמה

 

09:30 – 9:45 פתיחה והצגת מטרות היום
ד”ר אביבה בריינר, גב’ חני פלג
9:45- 10:15  מדיניות למניעת בזבוז מזון בעולם ובישראל להפחתת אובדן
ד”ר נעמי בק, עמיתת ממשק החטיבה למחקר, כלכלה ואסטרטגיה משרד החקלאות
10:15- 10:40 בזבוז מזון במשקי הבית בישראל
אפרת אלימלך, דוקטורנטית, אוניברסיטת חיפה ומומחית בנושא חקר פסולות ואובדן מזון בקרב צרכנים
10:40- 11:05 אקטיביסטים סביבתי – “קיימות על קצה המזלג”
ד”ר מיכל ביטרמן מנכ”לית, The Natural Step ישראל
מעבדת חדשנות וקיימות להפחתת בזבוז מזון בישראל
11:05- 11:30 הבנק הלאומי למזון בישראל,
גב’ ענת קוליס פרידמן
11:30- 12:00 הפסקה וארוחה קלה

 

12:00- 12:45 הצגת יחידות לימוד באובדן מזון לבית הספר היסודי.
ד”ר מירי דרסלר, ליאורה סלע, נגה משען
12:45- 13:30 הצגת יחידות לימוד באובדן מזון לחט”ב
ד”ר אילנה הופפלד, גב’ ציפי היימן, ד”ר יעל שוורץ

13:30- 14:30 סיכומו של יום: תובנות ומסקנות, והשתמעות להטמעה