מצ”ב יחידת הוראה בת 5 שיעורים המציגה דרכים מגוונות להוראת נושא מרכיבי המזון לפי הפירוט מטה:
שיעור 1 – שיעור פתיחה
אפשרות א’ – חקר ייצוגים: פירמידת המזון והצלחת הבריאה
אפשרות ב’ – לוחות בחירה – מזון בהקשרים חברתיים ותרבותיים
אפשרות ג’ – הפרעות תזונתיות
שיעור 2 – חישוב ערך קלורי של מזון
שיעור 3-4 – אבני הבניין של חומרי המזון
שיעור 5 – שיעור התנסות: מודלים / מעבדה בנושא אבות המזון
קבצים מצ”ב:
קובץ וורד – יחידת הוראה – המזון שאנו אוכלים
קובץ PDF – מצגת לשיעורים 3-4 אבני הבניין של חומרי המזון