למידה ב”נעלי בית”: הרצאה סינכרונית ברשת
המרצה: ד”ר אמנון לרס
ההרצאה התקיימה ביום שני, כג’ כסלו תשע”ה, 15.12.2014, 17:00 – 18:30.
חומרים מההרצאה:
- מצגת המרצה
- השימוש הפוטנציאלי בביוטכנולוגיה על מנת למזער את הירידה באיכות ואת הפחת בתוצרת חקלאית טרייה לאחר הקטיף, ביטאון “קריאת ביניים”, גיליון 21, תשע”ד.
- סרטון בנושא מניעת איבודי מזון על מנת להגדיל זמינות מזון לאוכלוסייה ומזעור הפגיעה בסביבה
- סרטון בנושא הטכנולוגיה החדשה המאפשרת לסלק מקטעי DNA מגנום הצמח בצורה מדויקת ללא השארת כל שאריות של DNA זר
מורים מציעים פעילויות נוספות:
- משנים את הטבע, מאת רווית לוקייר
- שימוש בביוטכנולוגיה, רונית קשי אגזני
- תמונת מצב: מה אוכלות משפחות בעולם? אתר מאקו,מאת נטעלי גבירץ, 6.5.2013
- האם מחסור במזון ימוטט את האנושות? אתר הידען, 25.8.2009
הערכה